MASAŽE LAVANDA

Mojca Struna, s.p.Cenik


  Storitev Trajanje (min) Cena (EUR)
1 Lavanda masaža 45 37
2 Lavanda masaža 60 42
3 Lavanda masaža 90 54
4 Terapevtska masaža hrbet 30 29
5 Bownova terapija 50 40
6 Športna masaža 50 37
7 Lux masaža 70 49
8 Reflekso conska masaža stopal 50 37
9 Anticelulitna masaža
10 Nega stopal 45 29
11 Kineziotaping 9

Masaža Lavanda je sestavljena iz klasične, športne, terapevtske, linfne in energetske masaže prilagojena posamezniku.


Storitve

Terapevtske masaže
Terapevtska metoda temelji na odstranjevanju,preprečevanju in lajšanju kroničnih in akutnih bolečin. S strokovnimi prijemi masaže olajšamo ali celo odstranimo bolečine, otrdelost, slabo počutje. Pri akutnih bolečinah se pojavi ostra in pekoča bolečina, pri kroničnih pa mravljinčenje, topa in pekoča bolečina v celotnem predelu hrbta, vratu, glavi, v ramenih, rokah, kolkih, preponah, nogah in stopalih.

Kinezotaping
Kinezotaping je napredna tehnika lepljenja posebnih trakov za podpiranje mišičnih funkcij. Kinezotaping metoda temelji na procesu fizične samoozdravitve s pomočjo posebnega traku, ki je elastičen in ne draži kože. Lastnost traku omogoča normalno funkcioniranje mišic ob sočasnem zmanjševanju oteklin in hematomov, podpira tetive in zmanjšuje bolečine. Trakovi, ki so nalepljeni po telesu nas ne ovirajo pri športnih aktivnostih, pri tuširanju, umivanju in drugih vsakdanjih opravilih. Kinezotaping zlasti učinkuje pri izboljšanju mišičnih funkcij, izboljšanju kroženja telesnih tekočin, zmanjšanju ali odpravi bolečine in učvrsti funkcije sklepov.

Bownova terapija
Bownova terapija je avstralska oblika manualne terapije, pri kateri terapevt z nežnimi gibi obdeluje določene dele telesa pacienta in s tem vzpodbudi procese sproščanja ter boljše delovanje organizma. Je zelo učinkovita pri travmatskih in kroničnih boleznih, zlasti ima dobre rezultate pri bolečinah v hrbtu, pri išiasu in drugih težavah s hrbtenico ter pri problemih s prebavo, pomaga pa tudi pri glavobolu, migreni, pri boleznih dihal itd. Tehniko je ustvaril Avstralec Thomas Bowen v šestdesetih letih prejšnjega stoletja. Po njemu je terapija tudi dobila ime. Sprva je bila najbolj popularna v Avstraliji in Novi Zelandiji, v zadnjih letih pa zaradi svoje učinkovitosti tudi v Severni Ameriki in v Evropi, zlasti v zahodni. Specializirani smo za terapevtske in protibolečinske masaže, ki odpravljajo kronične bolečine v hrbtu, vratu, stopalih.

Terapevtska masaža
je usmerjena na strukture ali del telesa, kjer so prisotne kronične bolečine, napetost ali druge funkcijske motnje. Ugodno vpliva na kožo, mišice, prekrvavitev in presnovo. Priporočamo jo po napornih fizičnih ter psihičnih dejavnostih. Z masažo težave omilimo in jih celo preprečimo.