MASAŽE LAVANDA

Mojca Struna, s.p.Cenik


  Storitev Trajanje (min) Cena (EUR)
1 Klasična masaža 45 30
2 Klasična masaža 60 37
3 Klasična masaža 90 45
4 Športna masaža 40 37
5 Masaža hrbet 30 25
6 Refleksoterapija 50 37
7 Anticelulitna masaža 40 32
8 Nega stopal 40-60 34
9 Kineziotaping 8
10 Lux masaža 70 49
11 Bownova masaža 50 40


Storitve

Terapevtske masaže
Terapevtska metoda temelji na odstranjevanju,preprečevanju in lajšanju kroničnih in akutnih bolečin. S strokovnimi prijemi masaže olajšamo ali celo odstranimo bolečine, otrdelost, slabo počutje. Pri akutnih bolečinah se pojavi ostra in pekoča bolečina, pri kroničnih pa mravljinčenje, topa in pekoča bolečina v celotnem predelu hrbta, vratu, glavi, v ramenih, rokah, kolkih, preponah, nogah in stopalih.

Kinezotaping
Kinezotaping je napredna tehnika lepljenja posebnih trakov za podpiranje mišičnih funkcij. Kinezotaping metoda temelji na procesu fizične samoozdravitve s pomočjo posebnega traku, ki je elastičen in ne draži kože. Lastnost traku omogoča normalno funkcioniranje mišic ob sočasnem zmanjševanju oteklin in hematomov, podpira tetive in zmanjšuje bolečine. Trakovi, ki so nalepljeni po telesu nas ne ovirajo pri športnih aktivnostih, pri tuširanju, umivanju in drugih vsakdanjih opravilih. Kinezotaping zlasti učinkuje pri izboljšanju mišičnih funkcij, izboljšanju kroženja telesnih tekočin, zmanjšanju ali odpravi bolečine in učvrsti funkcije sklepov.

Bownova terapija
Bownova terapija je avstralska oblika manualne terapije, pri kateri terapevt z nežnimi gibi obdeluje določene dele telesa pacienta in s tem vzpodbudi procese sproščanja ter boljše delovanje organizma. Je zelo učinkovita pri travmatskih in kroničnih boleznih, zlasti ima dobre rezultate pri bolečinah v hrbtu, pri išiasu in drugih težavah s hrbtenico ter pri problemih s prebavo, pomaga pa tudi pri glavobolu, migreni, pri boleznih dihal itd. Tehniko je ustvaril Avstralec Thomas Bowen v šestdesetih letih prejšnjega stoletja. Po njemu je terapija tudi dobila ime. Sprva je bila najbolj popularna v Avstraliji in Novi Zelandiji, v zadnjih letih pa zaradi svoje učinkovitosti tudi v Severni Ameriki in v Evropi, zlasti v zahodni. Specializirani smo za terapevtske in protibolečinske masaže, ki odpravljajo kronične bolečine v hrbtu, vratu, stopalih.

Terapevtska masaža
je usmerjena na strukture ali del telesa, kjer so prisotne kronične bolečine, napetost ali druge funkcijske motnje. Ugodno vpliva na kožo, mišice, prekrvavitev in presnovo. Priporočamo jo po napornih fizičnih ter psihičnih dejavnostih. Z masažo težave omilimo in jih celo preprečimo.